Пентагонът ще се подготви да настани във военни бази 20

...
Пентагонът ще се подготви да настани във военни бази 20
Коментари Харесай

Тръмп нареди на Пентагона да настани 20 000 деца-мигранти

Пентагонът ще се приготви да настани във военни бази 20 000 непридружени деца мигранти на територията на Съединени американски щати по искане на американското министерство на опазването на здравето. Това сподели представител на армията, представен от Франс прес.

В своя декрет, подписан в сряда, с цел да постави завършек на разделянето на границата на фамилиите на незаконни мигранти, американският президент Доналд Тръмп подреди на министерството на защитата да даде всяка постройка, която може да бъде употребена за настаняване на мигранти.

Здравното ведомство от няколко седмици желае да употребява някои от многото американски военни бази в южната част на Съединени американски щати, с цел да настанява там малолетни мигранти, идващи сами в Съединени американски щати, с цел да откри техни близки.

Съпругата президента на Съединени американски щати Мелания Тръмп отиде на границата с Мексико през вчерашния ден , предадоха международните организации. Малко по-късно пресслужбата на първата дама сподели, че тя е на посещаване в център на границата, в който са настанени деца. Първата дама ще посети и обект на граничната полиция.

Днес към този момент се появиха рецензии към нея. Мелания бе облечена с яке с надпис: "Изобщо не ми пука, а на теб? ", когато се качи на аероплан, с който отиде до център за деца мигранти.

Надписът бе на гърба на зеленото яке с качулка.

Melania Trump wore a jacket that literally says "I really don't care. Do u? " on her way to visit a child detention center in Texas. She reportedly changed outfits after she got off the plane. pic.twitter.com/3yUuroFNPb
— NowThis (@nowthisnews) 21 June 2018
Когато бе запитана какво обръщение насочва дрехата на първата дама, говорителката Стефани Гришам сподели: "Това е яке. Няма прикрито обръщение. Надявам се, че след днешната значима аудиенция в Тексас, медиите няма да изберат да се концентрират върху дрешника й ".

Първата дама се преоблече с бледожълто яке, преди самолетът да кацне в Макалън, Тексас, за визитата в центъра, където са настанени 55 деца мигранти.

Тя посети центъра единствено ден откакто президентът Доналд Тръмп смени курса и подреди фамилиите, влизащи от Мексико незаконно в Съединени американски щати, да не бъдат разделяни, означи Ройтерс.

Вижте повече:

Тръмп постави завършек на разделянето на деца-мигранти

Кадри от Съединени американски щати шокираха света – деца в кафези

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР