Пентагонът излезе с важно изявление, в което разкрива, че бомбардировачи

...
Пентагонът излезе с важно изявление, в което разкрива, че бомбардировачи
Коментари Харесай

Тази нощ ли ще започне войната?! Стратегически бомбардировачи на САЩ B-1B Lancer прелетяха над крайбрежието на КНДР

Пентагонът излезе с значимо изказване, в което разкрива, че бомбардировачи и изстребители на Съединени американски щати са прелетели наоколо до крайбрежието на Северна Корея. Както оповестява военното ведоство на Америка самолетите са прелетели в интернационалното въздушно пространство на изток от крайбрежията на Северна Корея.

В изказването се отбелязва, че в интервенцията са взели участие свръхзвукови стратегически бомбардировачи B-1B Lancer, които са изхвърчали от Гуама, а също по този начин и изстребители F-15C Eagle, изхвърчали от Окинава.





От Пентагона означават, че тези дейности са " явен сигнал за това, че президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп има доста разновидности за това да се оправи с каквато и да е опасност ".

" Ние сме подготвени да използваме целия диапазон от военни благоприятни условия, с цел да защитим Съединени американски щати и нашите съдружници ", се споделя още в формалното изказване.

По-рано Тръмп насочи рецензия към предшествениците си и съобщи, че те като президенти на Съединени американски щати от дълго време е трябвало да разрешат обстановката с нуклеарната стратегия на Северна Корея.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР