Пенсионираният сержант – Крис Карол, чул последните думи на Тупак

...
Пенсионираният сержант – Крис Карол, чул последните думи на Тупак
Коментари Харесай

Полицаят, чул последните думи на Тупак, разказа подробности около разследването на убийството му

Пенсионираният сержант – Крис Карол, чул последните думи на Тупак Шакур, описа за последните събития към дългогодишното следствие на убийството.

Карол, който в нощта на стрелбата е патрулирал, изрази първичния си потрес, когато научил за заповедта за обиск след толкоз години, осведоми „ RadarOnline “. Пред изданието той признава: „ Не мислех, че в миналото ще бъдат подхванати нови стъпки по този случай. “

Сержантът обаче изрази и задоволството си, че най-сетне е реализиран прогрес и е окуражен, че това ще докара до привършване на случая.

 

Според някогашният детектив от полицията в Лос Анджелис Грег Кадинг Кийф Д. (чичо на хипотетичният палач на Тупак – Орландо Андерсън), към този момент е признал, че племенникът му е виновен за гибелта на рапъра. Въпреки това той в никакъв случай не е бил упрекнат, защото е сътрудничил на следствието. Неотдавна Кийф написа книга и направи телевизионни изяви, в които в детайли разказа присъединяване си в убийството, като даже стигна до такава степен да се похвали, че е дал револвера на племенника си.

 

Крис Карол пък признава, че внасянето на делото в съда към момента ще бъде предизвикателство заради гибелта на множеството от забърканите лица. Той също по този начин отбелязва, че са останали малко материални доказателства.

 

След претърсването, осъществено в дома на Кийф Д. в Хендерсън, са открити преносими компютри, компютри, фотоси и документи. Освен това са открити и 40-калиброви патрони. Карол показва, че в случай че могат да бъдат съпоставени с патроните, употребявани за застрелването на Тупак, това доста би засилило делото. Той обаче остава песимистичен по отношение на вероятността това да се случи след толкоз години. Според него всички доказателства в дома на чичото на килъра, които биха могли да го свържат с автомобила, взел участие в закононарушението, като да вземем за пример регистрационни документи, разписки или фотоси, също биха били от решаващо значение за образуването на дело, пише Дир.бг.

 

24chasa.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР