Пенсионерката Димитринка Иванова от кв.“Банево“ е изгоряла жива, докато синът

...
Пенсионерката Димитринка Иванова от кв.“Банево“ е изгоряла жива, докато синът
Коментари Харесай

Пенсионерка изгоря жива, докато синът ѝ лекува COVID-19

Пенсионерката Димитринка Иванова от кв. “Банево “ е изгоряла жива, до момента в който синът ѝ Тихомир лекува коронавирус в Бургас, написа Флагман.бг.

Жестоката покруса втори ден е съществена тематика в бургаския квартал, а локалните са безапелационни, че са изгубили извънреден човек – доброжелателен и радушен.

Както към този момент съобщихме от ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас регистрираха неприятния случай, зародил на 10 януари, към 07:30 часа сутринта. От полицейската хроника излиза наяве, че на сигнала за пожар на ул. “Анушка Драгиева “ се отзовали две пожарни и девет огнеборци, които потушили пламъците, само че разкрили овъгленото тяло на 79-годишната жена.

Разследващите считат, че пожарът е провокиран от печка на твърдо гориво.

По информация на изданието става въпрос за така наречен “турско знамение “. Димитринка се отоплявала с дърва. Предполага се, че коминът се запушил, оттова са станали искри и провокирал огромния пожар.

Съседи разказали пред медията, че в последните няколко дни Димитринка не била в положително здравословно положение. Много е допустимо да е спяла във съдбовния миг, защото часове преди съдбовния случай била посетена и прегледана от екип на Спешна помощ.

Синът ѝ Тихомир живеел на втория етаж, само че от няколко дни бил с коронавирус и се лекувал в Бургас, прецизираха съседите. Те нямат информация дали е признат в болница или се е самоизолирал в остаряла къща, наследена от дядо му в кв. “Победа “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР