Пенсионери от Монтана смятат, че пенсията от 580 лева за

...
Пенсионери от Монтана смятат, че пенсията от 580 лева за
Коментари Харесай

Пенсионери едва свързват двата края: Отиваме в магазина и подминаваме витрините! 580 лв не стигат

Пенсионери от Монтана считат, че пенсията от 580 лв. за хора над 70 години не е задоволителна и би трябвало да бъде увеличена на 1200 лв..
Пенсията би трябвало да стане 1200 лв., с цел да живеем обикновено. Аз съм с 40 години трудов стаж и с минимална пенсия от 523 лв.. Мисля, че в случай че не е мъжа ми и фамилията да ни подкрепят, считам, че няма да стигне.
Защото имаме деца и внуци, желаеме да им купим дарове за Нова година, за Коледа, да си посрещнем празника хубаво с ядене, пийване, с подаръците, сподели за NOVA News жена от пенсионерския клуб в Монтана.
Връзвам двата края с помощта на това, че мъжът ми взима по-голяма пенсия и че почти не даваме доста пари за медикаменти. Иначе нямаше да мога да вържа двата края, тъй като трябват пари и за ток, и за храна, добави тя.
Ако ни дадат още малко върху пенсийките, ще ни стигнат и ще е още по-добре. Защото, по тази причина което работихме, и в този момент при тези високи цени, които всеки месец отиват нагоре, пенсиите са на една и съща цена.
Ние желаеме още малко да ни се даде, с цел да може да ни стигнат умерено да отидем в магазина, да си купим това, което душичката го желае, а не да се стопираме, да поглеждаме по витринките и да подминаваме, съобщи друга жена.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР