Пенсионерът, който се запали в апартамента си в столичния квартал

...
Пенсионерът, който се запали в апартамента си в столичния квартал
Коментари Харесай

Съседи със смразяваща версия за огнения кошмар в "Надежда"

Пенсионерът, който се възпламени в жилището си в столичния квартал „ Надежда”, е някогашен боен. Съседите на мъжа, който живеел самотно, подозират, че е желал да се самоубие, осведоми Нова телевизия.

Една от версиите е, че огънят тръгнал от неизгасена цигара. Сигнал до телефон 112 подали съседи, част от които по-късно се евакуирали. Мъжът е изведен от горящото жилище и е откаран в „ Пирогов”.



„ Доколкото разбрахме се е самозапалил в леглото с цигара. Не е добре с душeвността, другояче е много общителен”, съобщи Добромир Зидаров, негов комшия.



Пожарът е тръгнал от спалнята на възрастния мъж, която се намира на втория етаж. Домът на пенсионера е цялостен с вехтории, които събирал от кофите за отпадък. Според съседите изгорелият апартамент е огнище на болести.



„ Аз се боря с хлебарките към този момент не знам какъв брой време и му споделям на него, само че смяна няма”, показа един от живеещите в блока.

Съседи търсили подпомагане от обществените управляващи, само че реакция нямало. „ Доста ни тормози с блъскане, тракане. Правим му забележки, върви събира отпадъци от кофите за отпадък. Влачи ги тук”, описа още Зидаров.

Според съседите му най-добре ще е пенсионерът да заживее в дом за възрастни.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР