Пенсионер от английското село Хатън, графство Дербишър, забогатя благодарение на

...
Пенсионер от английското село Хатън, графство Дербишър, забогатя благодарение на
Коментари Харесай

Пенсионер си забрави очилата и спечели от лотарията

Пенсионер от британското село Хатън, графство Дербишър, забогатя с помощта на забравените си очила, заяви в. Daily Star

80-годишният пенсионер Денис Фаусит, който цялостен живот е работел като миньор и строителен служащ, постоянно играе на лотарията и нормално във фишовете записва рождените дати на хората от фамилията.

Когато за следващ път решил да опита шанса си, той открил, че си е не запомнил очилата. Затова се оставил на машината за инцидентни цифри да му попълни билета.

На идващия ден отишъл да си купи утринните вестници и помолил чиновниците на магазина да ревизират резултатите от тегленето. Оказало се, че мъжът спечелил 116 100 хиляди лири. Петте изтеглени цифри съвпаднали с написаните в билета му.

Англичанинът в началото не повярвал на шанса си и незабавно се обадил на щерка си, щом се бе прибрал вкъщи. Той я помолил да се отбие навръщане от работа и да ревизира още веднъж билета му.

75-годишната брачна половинка на късметлията – Ан, споделя пред медиите, че когато разбрали за шанса, не танцували от наслада поради възрастта си, само че се почерпили малко с уиски и ликьор. А когато рестриктивните мерки за ковид отпаднат, фамилията възнамерява да провежда огромно празненство.

Със извоюваните пари двойката възнамерява да ремонтира къщата и да обнови градината. Ан желае да купи нова печка и матрак, а Денис търси нов тв приемник.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР