Пенсионер остана бесен, след като получи глоба за паркиране от

...
Пенсионер остана бесен, след като получи глоба за паркиране от
Коментари Харесай

Шофьор бесен на глоба за паркиране за „посещение на автомивка два пъти за един ден без спиране“

Пенсионер остана гневен, откакто получи санкция за паркиране от £100 за посещаване на автомивка два пъти за един ден – без въобще да спре, сподели той.

Джон Джоунс твърди, че е отишъл да почисти алената си Mazda в автомивката на IMO в търговски парк в Андоувър, Хемпшир, само че откри, че е затворена. 72-годишният се върнал следобяд, само че вследствие на това бил ударен с санкция за паркиране.

Частна компания за паркиране твърди, че той е превишил оптималното време за престой, три часа, и е бил там за пет часа нещо, което господин Джоунс сподели, че е нелепост. Сега той апелира въпроса и сподели, че е подготвен да се обърне към съда, в случай че е належащо.

Той се върна у дома от отмора и откри таксата от Total Parking Solutions, които твърдяха, че колата му е била там пет часа. Частната компания издава вести за такси за паркиране, в случай че водачите паркират погрешно на частна земя, само че той видя, че известието му включва две изображения на колата му, влизаща и излизаща от паркинга.

Въ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР