Пекин. В рамките на участието си в 86-ата сесия на

...
Пекин. В рамките на участието си в 86-ата сесия на
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов се срещна с президента на Интерпол

Пекин. В рамките на присъединяване си в 86-ата сесия на Генералната Асамблея на Международната организация на престъпната полиция основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Младен Маринов организира работна среща с президента на Интерпол и заместник-министър по публичната сигурност на Китай Мън Хунвей. Двамата разискаха тематики за надграждане на съдействие както сред двете министерства, по този начин и на национално равнище. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи .
В Пекин основен комисар Маринов организира и ползотворни двустранни диалози с шефа на престъпната полиция на Австрия Франц Ланг и с молдовската делегация, водена от министъра на вътрешните работи Александру Жиздан. По време на работните срещи бяха разисквани настоящи въпроси по тематиките за сигурността и съдействието сред правоприлагащите служби.
Генералната Асамблея сплотява представители на полициите на 190-те държави-членки на Интерпол и дава изключителна опция за шерване на информация, опит и положителни практики.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР