ПЕКИН — Съединените щати и Китай ще проведат официални преговори

...
ПЕКИН — Съединените щати и Китай ще проведат официални преговори
Коментари Харесай

САЩ и Китай ще проведат преговори на високо ниво, насочени към ограничаване на кризата с фентанила

ПЕКИН — Съединените щати и Китай ще проведат публични договаряния на високо равнище в Пекин идната седмица, ориентирани към ограничение на потока на фентанил в Съединени американски щати, споделят висши китайски чиновници пред NBC News, възобновявайки съдействието за битка с опиатите, което беше прекратено за повече от година, макар че Америка се бори с това, което се назовава най-тежката рецесия с опиатите в историята.

Китай - който съгласно американските чиновници е главният източник на прекурсорните химикали, синтезирани във фентанил от наркокартелите в Мексико - даде обещание по-голямо съдействие със Съединени американски щати в битката с рецесията. Той също по този начин продължава да отклонява виновността за това.

„ Вярвам, че посредством това съдействие и двете страни могат да подобрят опциите си за правоприлагане “, сподели Ю Хайбин, един от най-висшите чиновници за надзор на опиатите в Китай, в извънредно изявление тази седмица. „ Ние ще реализираме забележителни резултати в битката с фентанилови...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР