Пекарката Наталия не успя да се сдобие със заветната черна

...
Пекарката Наталия не успя да се сдобие със заветната черна
Коментари Харесай

Наталия за адреналина в Hell`s Kitchen: На моменти чувствах, че ще припадна в предаването

Пекарката Наталия не съумя да се снабди със заветната черна куртка малко преди финалния спринт в Hell's Kitchen. Въпреки това, тя надскочи себе си и получи огромно самопризнание от началник Ангелов - тя изживя същинска кунарна еволюция и потвърди, че с непримиримост и предпочитание се стига надалеч. 

Hell's Kitchen е било голямо предизвикателство за Наталия, която от време на време се е чувствала на лимита на силите си в Кухнята на Ада.

„ Шоуто си го представях в по-малък размер. Адреналинът беше на доста високо равнище. На моменти споделях на останалите, че всеки миг мога да припадна, тъй като краката ми трепереха, а сърцето ми щеше да изскочи под куртката. Търсех тъкмо този адреналин. Исках да има човек, който да ми вкара почит “, разкри Наталия пред Гала в предаването " На кафе ".

Голям принос за тези наститени преживявания има нейната емоционалност. " Преди да вляза в Hell’s Kitchen споделях, че съм в Топ 3 в класацията на най-емоционалните хора в България. Преди мен са само Тити Папазов и Златка Димитрова, " пошегува се кулинарката. 

Най-големият дразнител за Наталия в предаването несъмнено беше Клавдия - майката на Асен, който получи черна куртка и към момента е в напреварата за огромната премия. Докато беше към момента в напреварата, Клавдия сътвори не малко инфарктни моменти за своя тим, като точно Наталия беше тази, която се опълчи против държанието на опитната готвачка. 
                             

„ Още в самото начало видях, че Клавдия не търпи друго мнение. Самата тя не откри път към младите, тъй като не дразнеше само мен. Дразнител бе, тъй като не искаше да учи рецептите и не полагаше усърдие. Подобно на Асен предпочиташе да пуши и да си пие бира в дворчето. Опитах се един път да проведа диалог и да си изговорим нещата. Трябваше да работим в кухнята като един човек, само че разбрах, че с този човек няма по какъв начин да смилам брашно, " сподели Наталия.

Според Наталия, когато майка му си е тръгнала, Асен се е трансформирал в различен човек и даже на моменти ѝ е бил приветлив.
                             

За кулнарното съревнование Наталия се записала, с цел да излезе от рутината. Била въодушевена от някогашна участничка в Hell's Kitchen. " Един ден видях Мирела от предходния сезон на Hell’s Kitchen и се запитах какво върша вкъщи на дивана. Хвърлих се в дълбокото. Сигурна бях, че ще има доста викове. Бях уверена, че ще бъда събрана и с хора, които няма да харесам, и ще се наложи да подтискам страстите и желанията си. Влязох неподготвена, тъй като това ми звучеше като да стартира да изучавам за изпит от предходната вечер, " показа тя. 

Участничката споделя, че се е научила да готви рано от баба си, която постоянно е била на котлоните вкъщи.

 

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР