Педофил бе арестуван на новата автогара в Сандански вчера, след

...
Педофил бе арестуван на новата автогара в Сандански вчера, след
Коментари Харесай

Внимание! Опасности дебнат от всякъде! Арестуваха педофил от Гоцеделчевско в Сандански, снимал с телефон малки момченца на автогарата 

Педофил бе задържан на новата автогара в Сандански през вчерашния ден, откакто родители го разобличиха и предадоха на полицията,научи Struma. com. Мъжът както се оказва е от Гоцеделчевско, чакал транспорт и в същото време снимал с телефона си дребни момченца, които били с родителите си в региона. Буден татко видял съмнителния фотограф и дружно с други родители съумели да вземат телефона му и извикали полиция. Телефонът на гоцеделчевеца бил цялостен със фотография на деца.-най-вече малолетни момченца. Задържан е неотложно.По късно ще съобщим детайлности и кой е той.

Снощи, отново в Сандански, 15- годишно момиче под паника се оплакало в полицията от известния в града таксиметров водач Георги К., който я взел от точка в града, с цел да я закара вкъщи и, само че заключил вратата на автомобила си и срещу волята и направил опит за блудствени дейности. Задържан е и таксиджията, който е от известна фамилия в Сандански. Видно е, че заплахите са на всички места, тъй че родители бъдете бдителни за децата си.
Петя Петрова


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР