Печените картофи са основната храна за всяка неделна вечеря с

...
Печените картофи са основната храна за всяка неделна вечеря с
Коментари Харесай

Евтина съставка от магазина, която издига вашите печени картофи на следващото ниво

Печените картофи са главната храна за всяка неделна вечеря с печено месо и в този момент можете да подобрите вашите печени картофи с една евтина съставна част, с цел да ги извършите още по-добри от всеки път.

Тъй като някои хора ги напукват в гъша лой, а други ги разклащат, с цел да станат пухкави, има доста способи да приготвите вкусните си печени картофи.

Експерт в храната и старши готвач за нововъведения на Asda, Рич Хардинг показа своя благонадежден метод да се уверите, че вашите печени ястия постоянно са първокласни - и има една елементарна съставна част. Той разкри, че най-голямата загадка съставна част е щипка брашно и сол във водата.

Той също акцентира, че е значимо да изберете и верния тип картофи, както сподели пред The ​​Mail. „ Уверете се, че употребявате верния картоф, най-хубавият е бухнал вид като Марис Пайпър и Крал Едуард. Сварете картофите в студена подсолена вода, след което ги гответе, до момента в който станат повече от половината сварени, само че не могат да се пасират изцяло. “

След това той посъв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР