Печалби на килограм и дузина щастливи играчи - така може

...
Печалби на килограм и дузина щастливи играчи - така може
Коментари Харесай

„Еврошанс“ донесе страхотни печалби на много играчи

Печалби на кг и дузина щастливи играчи - по този начин може да бъде разказана обстановката след тегленията в пунктовете на „ Евробет " през последните няколко дни.

Играта, която излъчи ТОП попаденията е „ Еврошанс ", а ключът към сполучливите прогнози още веднъж беше същинският шанс.

Мирослав Коцев е участникът, който застава на символичния връх с облагата от 12 070 лв.. 46-годишният ценител от София играе с 11 цифри, познава 9 от тях, и сграбчва петцифрена облага.

Тодор Явашев от Лясковец е безусловно безукорен в прогнозата си и с резултат 8 от 8 познати цифри отнася 12 000 лв..

Пловдивчанинът Михаил Михайлов залага на обичаните си цифри и те не го подвеждат, а му носят 7 200 лв..
За Красимир Митов от Железница „ борбата " се взема решение в последните секунди, защото 3 от неговите цифри го държат в напрежение до края и излизат чак на последните 3 позиции в тегленето. Така Краси си обезпечава съспенс и облага от 6 000 лв. в едно.

Мирослав Христов от Габрово се среща с „ Еврошанс " за първи път и най-вероятно ще помни тази среща вечно, тъй като тя му носи 5 000 лв.. Голямото събитие за Мирослав се случва откакто той познава 9 от 10 цифри при залог от 50 стотинки.

Мирослав не е единственият с облага от 5 000 лв.. Още 7 участника записаха този триумф и завоюваха немалката сума. Това са: Михаил Вутев от Плевен, Радослав Христов от Пловдив, Бахтияр Юсеин от Кърджали, Роман Русев от Лесново, Антон Игнатов от Пловдив, Кирил Христов от Нови Искър и Красимира Камберова от Смолян.

Тегленията на играта „ Еврошанс " можете да следите в пунктовете на „ Евробет " и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с мобилното приложение, което можете да свалите от ТУК.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР