ПЕБЪЛ БИЙЧ, Калифорния (AP) — Рори Макилрой иска голфът да

...
ПЕБЪЛ БИЙЧ, Калифорния (AP) — Рори Макилрой иска голфът да
Коментари Харесай

Рори Макилрой казва, че PGA Tour е по-евтин без играчи на LIV Golf. Той не иска те да бъдат наказани

ПЕБЪЛ БИЙЧ, Калифорния (AP) — Рори Макилрой желае голфът да се сглоби още веднъж допустимо най-бързо, като сподели във вторник, че даже спечелването на едно от знаковите събития на PGA Tour ще се почувства на ниска цена тъй като нямаше всички най-хубави играчи в света.

Макилрой сподели също, че ще се опълчи на всяка форма на наказване за играчи, които са напуснали турнето за саудитските благосъстояния на LIV Golf и желаят да дойдат обратно.

„ Мисля, че е мъчно да се санкционират хора “, сподели Макилрой в AT&T Pebble Beach Pro-Am. „ Не мисля, че би трябвало да има наказване. Очевидно трансформирах позицията си по този въпрос, тъй като виждам къде е голфът и виждам, че понижената PGA обиколка и понижената LIV обиколка или нещо друго е неприятно и за двете страни.

„ Би било доста по-добре да сме дружно и да вървим напред дружно за положителното на играта. Това е моето мнение за това. Така че съгласно мен колкото по-бързо можем да се съберем всички дружно и да стартираме да играем и да стартираме да имаме допустимо най-силните...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР