Пазаруването онлайн заема все по-неизменна част от съвременния ни живот.

...
Пазаруването онлайн заема все по-неизменна част от съвременния ни живот.
Коментари Харесай

Грешките, които да избягвате, когато пазарувате онлайн

Пазаруването онлайн заема все по-неизменна част от актуалния ни живот. Хората купуват посредством интернет, тъй като пестят време, старания и средства. Много постоянно обаче те вършат избрани неточности.

Ето пет такива, които финансови специалисти поучават по какъв начин да бъдат избегнати:

Знайте същинската стойност на направените покупки

Ако си харесате избрана стока в даден уебсайт, първо проверете цената й в други уеб сайтове, преди да натиснете бутона " купи ". Има доста уебстраници за съпоставяне на цените, които могат да ви спестят много средства. Въпросът е единствено да положите малко старания и да отделите от времето си.

Не постоянно цената е индикация за качеството. Поради разнообразни аргументи, постоянно някои уеб сайтове вършат съществени отстъпки, като по-ниската цена не значи, че става въпрос за некачествени артикули.

Обратното също е в действие. Често получавате това, за което плащате. Т.e. в случай че си купувате неоригинални артикули, поради надалеч по-ниската им цена, не трябва да имате несъразмерни упования към качеството, с цел да не се разочаровате.

Когато си купувате софтуерни артикули, не се тормозете да пазарувате от по-малки търговци

В устрема си да придобият известност и да се наложат, като опция на огромните търговски вериги, от време на време дребните търговци са склонни да вършат по-големи отстъпки на избрани видове артикули.

Т.e. съответен артикул, който търсите, като тв приемник, смарт телефон или преносим компютър, от избрана марка, постоянно може да бъде открит на по-добра цена от някой по-малък продавач. Това не значи, че става въпрос за по-некачествен артикул.

Не бъдете прекомерно лоялни към избрани марки, вериги или самолетни компании

Потребителите постоянно имат склонността да се привързват към избрани марки, търговски вериги или платформи за онлайн търговия. Това значително подсигурява, че ще изтърват други по-изгодни предложения от конкурентни компании.

Не ползвате безплатните тестови интервали

Много уеб сайтове оферират безвъзмезден тестови интервал. Той е извънредно скъп, тъй като с изключение на да ви пести пари, ви дава опция да разберете дали предлаганата стока или услуга в действителност ще ви влезе в приложимост по метода, по който сте очаквали.

Хората постоянно не употребяват сходни интервали, тъй като се притесняват, че в случай че не помнят да ги откажат, когато изтекат, ще стартират да им се постановат такси, които не желаят.

Не позволявайте разноските за превоз да ви откажат

Много хора се отхвърлят от това да вършат онлайн покупки поради транспортните разноски. Те обаче могат да са доста дребна част от цената на една покупка, изключително в случай че тя е по-скъпа. Много постоянно това, което ще спестите е надалеч над цената на транспортните разноски.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР