Пазаруването на булчинска рокля обикновено е мечтана и приятна дейност

...
Пазаруването на булчинска рокля обикновено е мечтана и приятна дейност
Коментари Харесай

Странната снимка на една бъдещата булка, която хвърли в недоумение социалните мрежи

Пазаруването на булчинска рокля нормално е мечтана и приятна активност за всяка жена. Но за една бъдеща младоженка това се трансформира в същински призрачен сън.

Теса Коутс, водеща на подкас, споделя в предаването си за странна преживелица, която е претърпяла неотдавна. Тя посещава бутик за булчински рокли в Лондон, където прекарва близо час в пробване на разнообразни модели. И до момента в който прави това, моли човек от личния състав да я снима. След като излиза от магазина, тя взема решение да прегледа фотосите и по този начин вижда изумителен подробност на една от тях.

Това, което вижда дотолкоз шокира Теса, че изпада в цялостна суматоха. Опитва се да откри разумно обяснени, само че не съумява. Затова не се поколебава и се обръща за помощ към обществените мрежи, публикувайки снимката с надпис: " Отидох да си купя сватбена рокля, само че тъканта на действителността се разпадна. " И прецизира, че фрагментът е същински, а не фотошоп.

Снимката получава голям брой лайкове и мнения, само че за жалост, не и пояснение. Затова Теса взема решение да се върне в магазина и да попита продавачката, която я снима, дали може да хвърли светлина върху странния кадър. Но, сходно на нея, дамата също " губи мозъка си " и не намира метод да каже какво е направила.

Това, което изумява Теса, както и всички останали, които виждат фотографията, е мъчно разбираем образен феномен - Теса стои пред две огледала, в които се вижда изображението ѝ, само че ръцете ѝ са в разнообразни позиции във всяко от тях.

Междувременно " доста по-рационалната " сестра на бъдещата младоженка, която към този момент е осведомена със случая, се сеща да занесе фотографията на членовете на техническия отдел в офиса си. Но нещата не стават по-добре. " В момента осем мъже, гледат фотографията и всички крещят изумено ", оповестява тя на Теса, карайки я да се почувства още " по-зле ".

В последна сметка младата жена отива в магазин на Apple, където се допитва до експерти. " Необходими бяха цели трима, кой от кой по-озадачен, преди да намерим някой, който да разгадае загадката " споделя Теса. Мъж на име Роджър, който съгласно Теса " явно е популярен вълшебник " изяснява, че когато телефоните вършат даже общоприети фотоси, основават серия от изображения. В случая изкуственият разсъдък е основал един общ кадър от две обособени фотоси.

Роджър признава, че шансът за това, което се е случило на Теса е " милион към едно ". Но сигурно обяснението му я кара да се почувства по-добре.

Приключвайки описа си, водещата споделя шеговито: " Дали Роджър е индивидът, който Матрицата извежда, когато се приближим прекалено много до истината? Кой знае. " И прибавя и, че случаят се е случил два дни след Хелоуин - което, може би, не е инцидентно, както означават от Indy100.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР