Пазарджик. Двама извършители на кражби са установени от служители на

...
Пазарджик. Двама извършители на кражби са установени от служители на
Коментари Харесай

Заловени са двама извършители на кражби в Пазарджишко

Пазарджик. Двама причинители на обири са открити от чиновници на полицейските ръководства в Септември и Пазарджик. Това оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи. В първия ден от годината 62-годишен мъж от Септември подал сигнал в локалното полицейско ръководство за осъществена кражба на пари от магазин за хранителни артикули, който бил негова благосъстоятелност.

Апаш разрушил стъклопакет на единия от прозорците и проникнал в комерсиалния обект, откъдето отмъкнал наличните оборотни пари. В резултат на извършеното следствие служителите на реда от ръководството в Септември открили, че създател на похищението е 12-годишен младеж от същия град. С него работят криминалисти и контрольор „ Детска педагогическа стая “.

Снощи в полицейското ръководство в Пазарджик бил получен сигнал от 21-годишна жена. Тя уведомила органите на реда, че е осъществена кражба на велосипеда й. На място дошъл автопатрул и униформените подхванали изясняване на случилото се. В резултат на извършените бързи заградителни мероприятия наоколо до денонощен магазин дежурните екипи на РУ-Пазарджик засекли причинителя с велосипеда.

Оказало се, че това е 31-годишен мъж от пазарджишкото село Мало Конаре. Той е арестуван, а велосипедът бил предаден непринудено от него на униформените служители на реда. По случая се води бързо произвеждане.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР