Пазарът на консултантски услуги в Обединеното кралство няма да успее

...
Пазарът на консултантски услуги в Обединеното кралство няма да успее
Коментари Харесай

Пазарът на консултантски услуги в Обединеното кралство ще спадне, тъй като клиентите намаляват разходите, установява проучване

Пазарът на консултантски услуги в Обединеното кралство няма да успее да нарасне тази година за първи път от 2020 година насам, защото страховете за устойчивостта на стопанската система, идните избори и геополитическото напрежение провокират предприятията да харчат по-малко за корпоративни препоръки.

Очаква се секторите на търговията на дребно, телекомуникациите и фармацевтичният и индустриалният бранш да понижат разноските за консултантски услуги, оказвайки напън върху пазар от съвсем £16 милиарда, който процъфтява през двете години след пандемията защото мениджърските екипи се обърнаха към външни съветници, с цел да се оправят с рецесията.

Прогнозата е от годишен отчет за пазара на консултантски услуги от Source Global Research, който включва данни от Голямата четворка на Deloitte, EY, KPMG и PwC и се смята за пример за промишлеността.

Комбинация от по-висока инфлация и геополитическа неустановеност към този момент беше блъснала пазара предходната година, като растежът на горната линия се заб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР