Пазарът е динамична величина, върху която влияят много фактори -

...
Пазарът е динамична величина, върху която влияят много фактори -
Коментари Харесай

Нелоялните търговски практики са отделен проблем от този за ръста на цените

Пазарът е динамична големина, върху която въздействат доста фактори - дейностите на контролните органи, политиките на държавните управления на страните, държанието на потребителите. Трудно обаче може да се направи директна или косвена връзка сред маркирането на касата на постоянна цена на стоките в промоция или тяхната липса в обектите с така наречен „ изкуствено завишаване на цените “. Информираността пък има значение, когато потребителите разполагат с действителни благоприятни условия за избор.

Това сподели основателят на онлайнплатформата „ Ние, потребителите “ Габриела Руменова, потърсена от Студио Actualno за коментар може ли да бъдат свалени цените с инспекции или сравняване с европейските?

„ Нека обсъдим нелоялните търговски практики, като по-тежки нарушавания. В оповестените на интернет страницата на КЗП отчетни отчети можем да забележим, че на годишна база контролният орган не разрешава сред 100 и 200 такива практики. Ако ние в този момент за 2-3 седмици сме съумели да установим 200 нелоялни практики, това е доста притеснително “, означи Руменова.

Според нея още по-притеснителни са...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР