Паяк направи беля на ул. Георги Измирлиев в Пловдив, научи

...
Паяк направи беля на ул. Георги Измирлиев в Пловдив, научи
Коментари Харесай

Паяк бутна дърво върху коли в Пловдив СНИМКИ

Паяк направи пакост на ул. " Георги Измирлиев " в Пловдив, научи " Марица ". Тежката машина е вдигнала погрешно спряла кола. Тръгнала е да се изтегля, като е закачила и повалила дърво върху паркирали возила.



Инцидентът е станал преди към 30 минути, а за него сигнализират в обществената мрежа очевидци. Не е ясно има ли нанесени съществени вреди и какви са. " Не им върви на паяците тази седмица ", разясняват шеговито пловдивчани.

" Днес към 9 часа на ул. " Г. Измирлиев " чухме тропот и като погледнахме през прозореца, видяхме, че камион на OП " Паркиране и репатриране " събори дърво, до момента в който вдигаше погрешно паркиран автомобил. Явно кранът на камиона е бил много висок и клон на дървото се е закачил в него. Макар че имаше повече от един чиновник на Оперативна програма " Паркиране и репатриране ", очевидно никой не е дал знак да спре акцията, с цел да се откачи клона и по този начин са повлекли цялото дърво. В момента улицата е затворена от падналото вследствие репатрирането дърво ", се споделя в сигнал на читателката ни Милена Милева.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР