Павел Гуджеров – кандидат на ГЕРБ за кмет на Раковски,

...
Павел Гуджеров – кандидат на ГЕРБ за кмет на Раковски,
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Раковски Павел Гуджеров се срещна с работниците в предприятие за производство на мед и конфитюри в Раковски

Павел Гуджеров – претендент на ГЕРБ за кмет на Раковски, и претендентите за общински съветници посетиха дружество за произвеждане на мед и конфитюри в Раковски.

Те поговориха със чиновниците за проблемите и потребностите им, за това в каква община желаят да живеят и работят. След това Павел Гуджеров регистрира свършеното през миналите 4 години и показа управническата си стратегия за идващия четиригодишен мандат.



Кандидатът за общински кмет акцентира, че уличната инфраструктура ще бъде приоритет и отсега нататък, с цел да не газят раковчани повече в тиня. “Благодарение на ОП” Благострояване и превенция” ще създадем всичко допустимо да асфалтираме града на 100%. Не бива да остане даже и дребна улица неасфалтирана” - безапелационен бе Гуджеров.



“Преди 4 години ми гласувахте доверие и виждате, че смяната е осезаема. Изпълнихме на 90% поетите задължения. Ще довършим започнатото и ще продължим. За да го създадем, би трябвало още веднъж да ни гласувате доверие. Направете го на 27 октомври, с цел да се случат всички хубави неща, за които ви разказах” - прикани служащите Павел Гуджеров.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР