Пауло Дибала изглежда изгуби харизмата си на един от най-желаните

...
Пауло Дибала изглежда изгуби харизмата си на един от най-желаните
Коментари Харесай

Кошмар за Дибала - никой не иска да плаща заплатата му

Пауло Дибала наподобява изгуби харизмата си на един от най-желаните нападатели в света, защото за следващ ден се появява информация, че заинтересуван от подписа му клуб се отхвърля от договорката. Този път Sport твърди, че Барселона се е отдръпнал от диалозите с аржентинеца.

Дибала има единствено още седмица от контракта си с Ювентус и въпреки от много време насам да е свързван с трансфер в Интер, завръщането на Ромелу Лукаку на процедура блокира сходна сензация.

Манчестър Юнайтед пък от дълги години насам е най-често спряганата дестинация за „ гаучото “, само че там офанзивата наподобява е последна грижа за Ерик загар Хаг, който има доста по-наболели въпроси за разрешаване.

Изненадващо обаче се появи името на Севиля измежду клубовете, които могат да предложат леговище за Дибала, само че спортният публицист Джанлука Ди Марцио разкри, че „ андалусийци “ са подготвени да му дават единствено по €4 млн. на година, а това е съвсем двойно под сумата, за която работят с сътрудника му.

Изглежда зачестилите травми на Пауло Дибала през последните няколко сезона го извадиха от възходящата форма, в която се намираше преди Кристияно Роналдо да облече екипа на „ остарялата госпожа “. Ефективността му надалеч не е толкоз впечатляваща. За последно той вкара повече от 20 гола във всички шампионати чак през сезон 2015/16, което по никакъв начин не приказва добре за човек, от който се чака да води офанзивата.

Остава забавно да проверим накъде ще го води ориста и дали в действителност ще успее да си уреди още един грамаден договор преди да навърши 30 години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР