Пауло Дибала изглежда е все по-близо до изхода на „Ювентус

...
Пауло Дибала изглежда е все по-близо до изхода на „Ювентус
Коментари Харесай

Английски гранд изкушава Пауло Дибала

Пауло Дибала наподобява е все по-близо до изхода на „ Ювентус Стейдиъм “, защото договарянията за нов контракт с „ бианконерите “ не вървят по проекта на клуба. Италианското издание Corriere dello Sport даже твърди, че Манчестър Юнайтед е измежду водещите варианти за аржентинеца.

28-годишният нападател от дълго време е цел на клуба от „ Олд Трафорд “, само че до момента персоналните му благосклонности към „ остарялата госпожа “ го държаха настрани от Висшата лига. Сега обаче любовта наподобява отстъпва, тъй като от ден на ден източници настояват, че Юве желае да понижи заплатата му.

Дибала безспорно регистрира прочут декаданс в играта си през миналите няколко сезона, само че това значително се дължи на няколкото тежки травми и привличането на Кристияно Роналдо през 2018 година Португалецът обаче и в този момент е считан за проблем при „ алените дяволи “, защото имиджът му потиска младите гении в предни позиции и още веднъж се чака да смени клубната си принадлежност през лятото.

Интер е различен от водещите кандидати за подписа на Пауло Дибала и даже мнозина са уверени, че там той ще осъществя цялостния си капацитет в партньорство с Лаутаро Мартинез.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР