Паулина от Игри на волята определено е откритието на годината.

...
Паулина от Игри на волята определено е откритието на годината.
Коментари Харесай

Паулина от "Игри на волята": Какви мъже харесва и с какво се занимава гаджето ѝ

Паулина от " Игри на волята " несъмнено е откритието на годината. В музикално отношение всичко ѝ върви повече от идеално, а славата от Игрите в допълнение разви кариерата ѝ. Много от почитателите обаче се питат едно - има ли мъж в живота на Паулина?

Отговорът е повече от безапелационен! Да, хубавицата си има съществено гадже, за което първо удостовери в изявление за Vbox7. Певицата разкри, че е бясно влюбена в професионален волейболист и се надява, че всичко посред им ще продължи да е супер.

Виж още: БГ инфлуенсърска двойка на интервенция в Истанбул - тя си оправи носа, той - гърдите

Поли показа, че нещото, което най-вече я притегля в мъжете, а и в хората като цяло, е интелектът. За нея е значимо половинката ѝ да е с положително сърце, само че освен това - да не се тормози да демонстрира възприятията си.

Финалистката в " Игри на волята " ни разкри, че е изживяла много сложна разлъка, била е в токсична връзка, само че в този момент се радва, че има много по-хармоничен човек до себе, с който се надява да продължат дружно напред. Тя не е разкрила самоличността на гаджето си, само че пък хората споделят, че щастието обича тишината.

Виж още: Хем тъжи, хем си сподели гърдите: Алекса Ангелова разгласява топлес фрагменти

Изображение: https://www.instagram.com/paulinagoranov/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР