Пътуването струвало 190 лева на всяко дете и били преведени

...
Пътуването струвало 190 лева на всяко дете и били преведени
Коментари Харесай

Скандал! Туристическа Агенция Запали Ученици С 11 Хиляди Лева!

Пътуването коствало 190 лв. на всяко дете и били преведени авансово на туристическата организация. От нея обаче им съобщили, че екскурзията няма да се състои, тъй като фирмата-превозвач отхвърля да им изпрати рейсове.

" Голямо отчаяние за всички нас ", добави съученичката й Илинда.

" Имаме контракт с компанията, който регламентира отговорностите на всички страни, от наша страна сме изпълнили всички обвързване по контракта ", акцентира учителката в Американски лицей " Аркус " - Велико Търново Джена Стайкова.

Управителят на туристическата организация Василя Вълкова изясни, че предходната вечер е превела парите за пътешестване на фирмата-превозвач, с която от години работела без контракт, а всички заплащания изпращала по персоналната сметка на притежателя ѝ.

" Бяха им изпратени тези пари, само че един без 10 се обаждат непосредствено в колежа и споделят, че рейс няма да пътува, защото тези 10 000 лв. не са ги видели в сметката си ", сподели Вълкова.

От компанията транспортьор обаче обясниха друго.

" Тя ги е превела, тъй като има да ми ги дава за остарели екскурзии. Нито контракти имаме, през вчерашния ден сутринта сподели, че няма да се състои екскурзията, а аз имам да взимам 10 000 лв., скърбя но и вие да сте няма да тръгнете ", съобщи шефът Ивайло Димитров.

Все още не е ясно дали по кое време парите на пострадалите ще бъдат върнати.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР