Пътуването със самолет е по-комфортно и удобно, когато вземем със

...
Пътуването със самолет е по-комфортно и удобно, когато вземем със
Коментари Харесай

Какво да сложим задължително в самолетния си багаж

Пътуването със аероплан е по-комфортно и комфортно, когато вземем със себе си и някои движимости, отвън багажа който сме приготвили. Те съвсем няма да натежат в допълнение и могат да спестят (доста) неудобства.
Прочетете още
Стюардеси и чиновници на самолетни компании изброиха " топ незаменимите " неща, които ще създадат дългия полет със аероплан по-комфортен. Техните рекомендации дава портала Thrillist.

И по този начин, стюардеса, която е работила в продължение на седем години, нарече  сгъваемата бутилка за вода , най-необходимата движимост за пасажерите.

Друга стюардеса с дълготраен опит в авиацията посъветва да вземаме със себе си  дезинфекционни кърпички  за ръце. С тях с изключение на ръцете си, можем да избършем и подлакътниците и облегалките на седалките. " Нямате визия какъв брой микроби има върху тях ", акцентира стюардесата.

На пътуващите също по този начин се предлага, постоянно да носят  чадър  в ръчния си багаж. " Чадърът не заема доста място в багажа и ще се радвате, че сте го взели със себе си, когато да вземем за пример би трябвало да чакате такси под дъжда. Разбира се, можете да си купите чадър и на летището, само че цените там са много повишени ", споделя някогашен чиновник на SkyWest Airlines.

Друга неочевидна, само че значима движимост при полет, е обикновената  писалка . Тя може да бъде потребна освен за решение на кръстословици, само че и за попълване на документи при интернационалните полети.

Освен това, друга опитна някогашна стюардеса споделя потребна " хитринка " при пакетиране на багажа. Тя предлага да оставите  контактите си  записани на листче във всички вътрешни и външни джобове на куфара си, с цел да може по-лесно да ви бъде върнат багажа от самолетната компания, в случай че се загуби и бъде открит.

А ако носите скъпи движимости в куфара си при пътешестване със аероплан, то е добре авансово да ги  фотографирате , с цел да може да ги покажете на фотография при вероятно загубване на багажа.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР