Пътуването днес е много сложно, а ремонтите на 30-ина км

...
Пътуването днес е много сложно, а ремонтите на 30-ина км
Коментари Харесай

Ад на АМ Тракия! Цяла София тръгна към морето, трафикът е кошмарен

Пътуването през днешния ден е доста комплицирано, а ремонтите на 30-ина км след столицата основават километрични тапи

Пътуването по Автомагистрала " Тракия " от София до е кошмарно, оповестяват читатели на Флагман.бг. Трафикът от столицата към морето за последния уикенд на юни се е нараснал неведнъж и към този момент се усеща започването на сезона. 

" Имам възприятието, че цяла София отива към Южното Черноморие. Шофирайте деликатно, тъй като всички карат бързо, виждам доста водачи, които си ровят в телефоните, до момента в който карат и въобще не си гледат пътя ", поучава Георги Живков, който преди малко е дошъл в Бургас - след близо 5 часа.

Проблем са основали и тапите на изхода на София в посока Пловдив, където се правят ремонтни действия. Това е образувало километрични опашк

В същото време през днешния ден от АПИ оповестяват за няколко съществени случая на автомагистралата. На 133 км, край Пловдив, имаше обърната кола, ПТП имаше и на км 127, където се бяха блъснали три автомобила този следобяд, други четири бяха аварирали на км 138, имало е и случай до тунела " Траянови врата ". За похлупак имаше аварирал и боен камион.



 

Заради натоварения трафик от АПИ краткотрайно ограничиха придвижването в посока Бургас на тежкотоварните камиони, над 12 тона, в сектора от пети до 23-ти км на автомагистрала (АМ) „ Тракия ". Целта е да се улесни интензивния трафик през почивните дни. За тежкотоварните коли е обезпечен обходен маршрут по път I-8 София – Пловдив. Моторните транспортни средства над 12 тона се отбиват при пети километър в посока Бургас на Автомагистрала „ Тракия " по пътната връзка с първокласния път и ще се връщат на автомагистралата през пътен възел „ Вакарел " – при 23-ти км на автомагистралата.

Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание и да съблюдават прецизно поставената пътна сигнализация, припомнят от АПИ.

Движението в платното за София в региона на виадукта при 67-ия км на автомагистрала „ Тракия “ е лимитирано до 10 юли поради подмяната на дилатационни фуги на мостовото оборудване. Трафикът се пренасочен в двете посоки в платното за Бургас. При нужда в края на работната седмица – в петък и неделя, в правата се провежда реверсивно придвижване.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР