Пациенти от региона ще могат да се консултират безплатно за

...
Пациенти от региона ще могат да се консултират безплатно за
Коментари Харесай

„Медикъл Тур 2017“ пристига в Бургас

Пациенти от района ще могат да се съветват гратис за опциите за лекуване в чужбина

Пациенти от Бургас и района, които се интересуват от опциите за диагностика и лекуване в чужбина, ще могат да получат информация и безвъзмездна консултация на място на 4 ноември 2017 година Визитата е част от националната самодейност „ Медикъл Тур 2017 “ на Здравен информативен център „ Медикъл Караджъ “, която дава опция на пациенти в цялата страна да се срещнат онлайн с специалистите на центъра и да се осведомят за подобаващите лечебни заведения в чужбина за своя здравословен проблем, както и да дават здравната си документи за безвъзмездна първична консултация.
През последните години от ден на ден хора по целия свят търсят медицински услуги отвън родината си. Пациенти от Западна Европа се лекуват зад граница най-често поради по-ниски цени или по-кратки периоди за достъп до доктор, до момента в който тези от България и Балканските страни нормално търсят в чужбина услуги, които не се оферират в страната им или по-високо качество, показват специалистите от „ Медикъл Караджъ “.
Здравно-информационният център има построени партньорски взаимоотношения с едни от най-хубавите лечебни заведения в Турция, която е съществена дестинация за българските пациенти, само че също и с клиники в Израел, Испания, Германия, Австрия, Русия и Чехия. Благодарение на опита си специалистите на Центъра могат да дадат насоки на пациентите за най-подходящите лечебни заведения и експерти съгласно техния медицински проблем, както и да спомагат за бързото напредване на документите и приемане на предложения от едно или няколко лечебни заведения. Съдействието на специалистите от „ Медикъл Караджъ “ е изцяло гратис за пациента. Към тях най-често се обръщат хора с онкологични, ревматологични и комплицирани хирургични проблеми, само че също и такива, които са минали няколко несполучливи опита за инвитро оплождане в България или търсят по-специфично лекуване на диабет да вземем за пример.
В рамките на „ Медикъл Тур 2017 “ специалистите на здравно-информационния център към този момент са дали безвъзмездни съвещания на стотици пациенти във Враца, Велико Търново, Пловдив и Добрич.
Желаещите да се възползват от опцията за безвъзмездни съвещания в Бургас на 4 ноември могат да се запишат на тел. 0879 977 401 или 0879 977 402.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР