Патрул на италианската пътна полиция сгащи вчера по обяд край

...
Патрул на италианската пътна полиция сгащи вчера по обяд край
Коментари Харесай

Български ТИР с нелегални имигранти е спипан в Италия

Патрул на италианската пътна полиция сгащи през вчерашния ден по обяд край намиращия се източно от Неапол град Беневенто нашенски хладилен ТИР, препълнен до горе с незаконни имигранти,

Става дума за десетеина души – мъже, дами и деца, които били стоварени от огромния камион премръзнали и надали не полуживи.

Според силите на реда най-вероятно „ живата пратка “ на водача - земляк е била предопределена за Германия, за където той пътувал най-малко съгласно пътните му документи.

Ако се има вяра на медиите в Неапол, българският трафикант на мигранти е бил изловен при рутинна инспекция на документите му на паркинг край Беневенто. Полицаите се засуетили към фургона на ТИР-а и чули подозрителни шумове в него.

Съответно те Накарали водача да отвори хладилната камера, той отказал под претекст, че стоката му ще се скапе и ченгетата разрушили заключалката. После извадили от вътрешната страна измръзналите „ пасажери “ – най-вероятно сирийци, след което закопчали нашенеца.

Според отразената от неаполитанското пишещо приятелство негова „ изповед “, той бил тръгнал празен от България за Гърция.

После в южната ни съседка водачът натоварил кисело мляко за Германия, а преди да вземе ферибота за Бриндизи – качил в ТИР-а и „ малко мигранти “.

Според прависти нашенецът ще бъде съден за незаконен трафик на хора, а камионът му ще бъде секвистиран в интерес на италианската страна.

Медиите напомнят, че това е третият случай от началото на септември на изловен в Южна Италия български ТИР с незаконни имигранти за Западна Европа.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР