Патриотите от ВМРО към кмета на Стара Загора: Защо подлагате

...
Патриотите от ВМРО към кмета на Стара Загора: Защо подлагате
Коментари Харесай

Според ВМРО в Стара Загора не трябва да се строят общински жилища за роми

Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация към кмета на Стара Загора: Защо подлагате българите на противоположна сегрегация, строейки жилища за ромите? ", по този начин стартира известие до медиите, изпратено от партията на вицепремиера Красимир Каракачанов.
То е поради изявление на кмета на Стара Загора Живко Тодоров в ефира на bTV, в което той споделя, че за жителите на циганския квартал " Лозенец " се чака да бъдат издигнати общински жилища и чак по-късно противозаконните им постройки ще бъдат съборени.
" Ако това фактически е правилно, ще попитаме дали сходни жилища ще бъдат обезпечени за хора и от други етноси. Водещият тази заран да вземем за пример носи арменско име (Антон Хекимян б.р.). Ако той да вземем за пример се нуждае от общинско жилище в родната си Стара Загора, дали би получил, или преди този момент би трябвало да е потвърдил, че е ром, който има нелегално издигната, респ. съборена къща, и да се позове на тълкуванието на незнайна наднационална правосъдна инстанция, че противозаконното строителство се толерира ", питат се от Вътрешна македонска революционна организация.
" Патриотите " не одобряват, че " едно циганско семейство, което от време на време е от малолетни и малолетни, т.е. в нарушаване на Наказателния, Семейния кодекс и още няколко закона, може да получи жилище " на тепсия ", до момента в който едно младо семейство на студенти или преди малко дипломирали се висшисти, които работят и внасят налози в хазната, да заплаща свободни наеми и безусловно да живее на заем и най-после да напусне страната ". Това било противоположна сегрегация.
За това от Вътрешна македонска революционна организация оповестяват, че работят над промени в Закона за административните нарушавания и санкции и основаване на наказване " публично потребен труд " " за дисциплиниране на контингента от хора, които са най-честите причинители на административни нарушавания и закононарушения – така наречен циганска престъпност " и така нататък
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР