Патриотари удобно мълчат срещу излъчването на гей-порно канали от техен

...
Патриотари удобно мълчат срещу излъчването на гей-порно канали от техен
Коментари Харесай

Патриотари удобно мълчат срещу излъчването на гей-порно канали от техен съратник!

Патриотари комфортно мълчат против излъчването на гей-порно канали от техен сподвижник!
Телевизионните студия на утринните блокове бяха завладяни от пишман войводите- патриотари в "жестока " борба против третия пол в Истанбулската спогодба.Същите тези "пазители " на моралните полезности обаче са неми против разпространителите на гей-порноканалите в България!
Дали пък това тяхно лицемерно държание не е подбудено от това, че техния съдружен сътрудник и вицепремиер Валери Симеонов бе упрекнат в такова разпространяване не от какъв да е, а от третия съдружен сътрудник Волен Сидеров.Припомняме, че още през 2013 година Волен Сидеров упрекна обществено съдружния си през днешния ден сътрудник Валери Симеонов в разпространяването на гей-порно канали посредством малкия екран си.Тогава Волен Сидеров съобщи, че ще сезира прокуратурата за разпространяването на нецензурен канали от телевизия СКАТ, чийто притежател е вицепремиерът Валери Симеонов.
Сидеров съобщи още, че тези канали са с хомосексуално наличие, което попадало под ударите на Наказателния кодекс. Интересно по кое време споделят истината тези пишман патриотари - когато се упрекват взаимно в разпространяване на гей-порно канали или когато се вършат на спасители от третия пол?
Дали пък просто не са едни елементарни политически лъжци, които са подготвени на всичко, с цел да продължат да бъдат във властта и папкането да продължи? Напълно е допустимо в този момент да се появи в някое телевизионно студио Волен Сидеров и в негов жанр да съобщи, че гей-порно каналите не са техен приоритет?!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР