Патрик Кантлей се оттегли от шампионата на Valspar на PGA

...
Патрик Кантлей се оттегли от шампионата на Valspar на PGA
Коментари Харесай

Патрик Кантлей се оттегли от събитието на PGA Tour, тъй като преговорите за голф на LIV продължават

Патрик Кантлей се отдръпна от шампионата на Valspar на PGA Tour след присъединяване си в срещата на Бахамските острови сред чиновници на PGA Tour и LIV Golf, до момента в който диалозите не престават сред предходните воюващи кръгове.

Кантлей е един от шестимата играчи-директори на PGA Tour, които преди този момент са се срещали със Саудитския капиталов фонд (PIF) преди препоръчаната договорка, като комисарят на PGA Джей Монахан удостовери, че последният кръг от тези договаряния е извършен по-рано тази седмица.

Шокиращо обединение беше оповестено предишното лято с двете страни в договаряния за сливане на спорта, откакто LIV Golf подписа забележителен брой известни играчи отвън PGA Tour. Сделката вбеси редица играчи по време на турнето, като наподобява никой не беше известен, че се водят договаряния сред страните.

Оттогава играчите доста охладиха негативността си към LIV - с представителите на играчите от Кантлей, дружно с Тайгър Уудс, Джордан Спийт, Уеб Симпсън, Питър Малнати и Адам Скот, кои...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР