Пътниците в автобусите също ще бъдат проверявани на границата за

...
Пътниците в автобусите също ще бъдат проверявани на границата за
Коментари Харесай

На границите ще проверяват и пътниците в автобусите за неплатени глоби

Пътниците в рейсовете също ще бъдат проверявани на границата за неплатени санкции към Министерство на вътрешните работи, сподели Иво Писанов от отдел " Пътна полиция " пред Нова тв в понеделник.

Ако пасажерите имат дължими санкции, ще бъдат уведомявани, само че ще могат без проблем да продължат пътя си. Ако не са си получили наказателните постановления, на границата ще получат призовки да се явят в съответното районно полицейско ръководство, с цел да ги получат.

" Ако на границата сега на инспекцията лидерът не си заплати санкцията, ние му лишаваме свидетелството. Ако сега на инспекцията индивидът с неплатени санкции е пасажер, ние не можем да му отнемем свидетелството и единствено го предизвестяваме ", изясни Писанов.

Ако водачът с неплатени санкции, е и притежател на колата и не заплати дължимото на границата, той освен ще се раздели с книжката си, само че и автомобилът ще бъде спрян от придвижване. Той ще би трябвало да обезпечи място, където да стои колата или да заплати за репатриране.

" При състояние, че се е е стигнало до там лицето да има незаплатени санкции, това значи, че е бил безсъвестен. Той е имал задоволително време да го направи и не е извършил това свое обвързване ", приключва Писанов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР