Пътници на Ryanair твърдят, че са били оставени блокирани“ на

...
Пътници на Ryanair твърдят, че са били оставени блокирани“ на
Коментари Харесай

Пътници на Ryanair бесни, тъй като се озоваха блокирани на летището в продължение на дни

Пътници на Ryanair настояват, че са били оставени „ блокирани “ на летище Краков в продължение на дни и в последна сметка са спали на пода на терминала.

Джун Филипс показа своето „ ужасяващо “ прекарване, пробвайки се да се върне вкъщи след отмора в Полша. 62-годишният мъж сподели, че пасажерите са били блокирани на летището няколко нощи и твърди, че " не са имали визия " какво се случва.

Джун назова прекарването „ призрачен сън “ и сподели, че „ в никакъв случай повече не желае да употребява Ryanair “ след прекарването, оповестява EdinburghLive.

Нещастното пътешестване до дома стартира предишния петък, когато след мощен снеговалеж, полетите бяха анулирани. Тъй като не се оферират други възможности и хотелите са изцяло резервирани, Джун и нейният сътрудник Франк настояват, че са оставени да спят на летището. На идващия ден им беше казано, че ще има полет за тях, само че след огромно комплициране и този полет беше анулиран. Джун твърди, че това е довело до още една нощ на спане на пода на летището. Твърди, че на нея...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР