Пътните полицаи са отлични психолози и преценяват лесно кого имат

...
Пътните полицаи са отлични психолози и преценяват лесно кого имат
Коментари Харесай

5 трика да не ви спират катаджии

Пътните служители на реда са отлични психолози и преценят елементарно кого имат отсреща си. Сред водачите обаче също има значително " гърмени зайци ", които знаят по какъв начин да понижат риска от нежелани срещи с представители на силите на реда. Руският уебсайт Rambler споделя 5 от най-сигурните способи да сведете до най-малко риска да бъдете спрени от катаджии.

Има водачи, които като че ли са абонирани за инспекциите на пътя. Често това се дължи на спецификата на автомобила, който ръководят. Интереса на катаджиите провокира също подозрителният тип на водача. Понякога пък палката се подвига пред неуверени и плахи автомобилисти, които не всеки път реагират съответно и разсънват съмнения с държанието си без да са сторили нещо неправилно.

1. Сменете колата
Ако ви е пристигнало до гуша да стопират черното ви BMW със затъмнени стъкла, купете си различен автомобил. Катаджиите рядко обръщат внимание на Volvo, да вземем за пример. Ако външността ви плаши останалите участници в придвижването, а пътните служители на реда ви възприемат като пришелец от 90-те, който по някакво необичайно стичане на събитията не е бил убит тогава, пробвайте да измененията дрешника си, пуснете си коса и не забравяйте очилата. Научните сътрудници не са изключително забавни за катаджиите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР