Пътник в рейс от градския транспорт в Пловдив сътвори истински

...
Пътник в рейс от градския транспорт в Пловдив сътвори истински
Коментари Харесай

Екшън в Пловдив: Викат полиция заради пътник без маска 

Пътник в автобус от градския превоз в Пловдив сътвори същински екшън, откакто се заинати и не пожела да си постави защитна маска, научи " Марица ". Грозните подиуми се разиграли по линия номер 29, която се движи по маршрут от квартал " Смирненски " до квартал " Тракия ".

Пловдивчанинът се качил от спирка на бул. „ Санкт Петербург “. Кондукторът забелязал, че е без маска и побързал да му направи забележка, като отправил и съвет, с цел да не последва глоба.

Пътникът отказал изрично. Последвала забележка и от част от пасажерите в рейса, който
бил цялостен, само че и това не го трогнало.

Виждайки, че направените забележки нямат никакъв резултат, водачът решил да се намеси. Предупредил го, че в случай че до секунди не постави защитна маска, ще го смъкна от автобуса.

Упоритият пловдивчанин отвърнал, отвърнал, че си е платил билета и няма по какъв начин да бъде свален от рейса. Тогава водачът се вбесил, спрял и се обадил на тел. 112.

След малко на място пристигнали униформени от Пето районно. Те подканили пасажера да слезе, само че последвал отвод. Заявил, че няма маска, бърза да се прибере и че си е заплатил билетчето. След гледище, пловдивчанинът бил свален, само че инатът траял.

Отказал да даде персоналната си карта. Това стимулирало полицейските чиновници да му разяснят, че е належащо да бъде закаран до районното ръководство за определяне самоличността му. Тогава от терзание извадил от раницата си персонална карта, като униформените
забелязали, че в нея има маска, само че все пак не я сложил и излъгал по-рано.

Пътникът траял съпротивата си към осъществяваната инспекция, правейки опит да снима служителите на реда с телефона си. Последвала глоба в размер на 300 лева за нарушение на въведените противоепидемични ограничения.

Пловдивчанинът обжалвал, само че магистратите били безмилостни и удостоверили санкцията.

заб. СНИМКАТА Е ИЛЮСТРАТИВНА

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР