Пътник на авиокомпания Райънеър, на когото му писнало да чака

...
Пътник на авиокомпания Райънеър, на когото му писнало да чака
Коментари Харесай

Пътник на Райънеър излезе на самолетното крило през аварийния изход

Пътник на самолетна компания " Райънеър ", на който му писнало да чака в самолета на испанско ленище, шокирал спътниците си, откакто излязъл през спешния излаз и застанал на крилото. Неговият полет от Лондон се забавил с един час, а след кацането в Малага пасажерите са чакали в самолета 30 минути без да могат да излязат и без да ги осведомят за какво.

57- годишният поляк е поседял на крилото, до момента в който екипажът до убедил да се върне вътре. След това той бил арестуван от чиновниците по сигурността на летището.

На видеозапис, изработен от различен пасажер, се вижда по какъв начин мъжът оставя ръчния си багаж и се насочва към ръба на самолетното крило, до момента в който в салона се чува смях, съобщи БиБиСи.

Необичайният случай се е случил на 1 януари с полет FR8164 от Станстед до Малага.

Един от очевидците споделя, че било " сюрреалистично ", когато мъжът ненадейно отворил вратата на спешния излаз и оповестил: " Аз излизам през крилото ". Друг свидетел, представен също от " Дейл мейл ", обаче споделя, че мъжът страдал от астма и му било мъчно да диша. " Аз разговарях с него по време на полета, той няколко пъти употребява инхалатора си. Той също по този начин взе медикаменти преди самото политане ", споделя пасажерът.

Говорител на нискобюджетната самолетна компания " Райънеър " окачестви случилото се като нарушаване на разпоредбите за сигурност на летището.

" Полицията на летище Малага неотложно арестува пасажера и защото това беше нарушаване на испанските правила за сигурност, с него се занимават испанските управляващи ", разясни той.

Това не е първият случай на ненадейно държание от страна на пасажери на " Райънеър ". През 2016 година пасажер на ирландската самолетна компания скочи от отделения към този момент от самолета ръкав и спринтира по пистата на летището в Мадрид, с цел да догони самолета, излитащ за Гран Канария.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР