Пътничка предизвика сериозен скандал по време на полет между Ставропол

...
Пътничка предизвика сериозен скандал по време на полет между Ставропол
Коментари Харесай

Пътничка се съблече гола до кръста по време на полет, ухапа една от стюардесите

Пътничка провокира сериозен скандал по време на полет сред Ставропол и Москва в аероплан на съветската самолетна компания " Аерофлот'.

Всичко почнало, когато 49-годишната рускиня Анжелика Москвитина в началото се заключила в тоалетната на самолета и почнала да пуши при полета до Москва. В идващия миг, за изненада на останалите пасажери, тя се съблякла гола до кръста и се разкрещяла, че " всички ще умрат ".

На клипче, оповестено в обществените мрежи, се вижда по какъв начин една от стюардесите прави опит да я успокои и я моли да се облече.

Госпожо, облечете се и се върнете на мястото си, апелирам ви, споделя ѝ стюардесата, напомняйки ѝ, че в самолета има и дребни деца

Когато екипажът се пробва да покрие разбунтувалата се пътничка с одеяло, тя стартира да крещи и ухапва стюардесата, пускайки ѝ кръв

Убийте ме напряко, но ще пуша!, още веднъж стартира да крещи дамата.

В последна сметка Москвитина е завързана със свински опашки от екипажа благодарение на някои от пасажерите. При кацането на самолета на летище " Шереметиево " дамата е арестувана от служителите на реда.

По предварителна информация дамата евентуално е била пияна или дрогирана, когато се е качила на борда.

Pasajera se desnuda en mitad de un vuelo, muerde a una azafata e insiste en que van a morir todos.
— Wall Street Wolverine (@wallstwolverine)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР