Пътната отсечка прилича на лунен пейзаж с огромни кратери в

...
Пътната отсечка прилича на лунен пейзаж с огромни кратери в
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 16 декември

Пътната права наподобява на лунен пейзаж с големи кратери в пръстта и чакъла. При всеки дъжд големи кални маси се разнасят по прилежащите улици, а прекосяването за пешеходците е същинско предизвикателство. При изсъхнало и прохладно време пък облаци прахоляк се подвигат и безусловно „ пудрят “ минувачи и фасади

Отдел, които да се ангажира с бързи улични поправки, нетърпящи отсрочване, възнамерява да сътвори в Община Варна. Това сподели кметът Благомир Коцев. Идеята на т.нар „ ремонтни коли за спешна помощ “ е да реагират в случаи, когато поддръжката изисква навременно реагиране и бързо отремонтиране на общинска инфраструктура.

Поради неподходящи метеорологични условия - дъжд и вятър, Коледното карнавално тичане, което трябваше да се организира през днешния ден, се отсрочва за на следващия ден, 17 декември, оповестиха от дирекция " Спорт "

Крепостта Овеч край Провадия завоюва огромната премия „ Изборът на българите “ в осмите Годишни награди в туризма.

Церемонията по връчването на статуетките беше открита от министъра на туризма Зарица Динкова, която връчи огромната премия „ Изборът на българите “ дружно с ученика от Софийската Професионална гимназия по туризъм Димитър Цветков на Димо Димов, кмет на община Провадия.

Над 800 реализатори ще вземат участие в обичайния Общоградски Коледен фолклорен празник „ Дряновица “. Събитието ще се организира на 16 декември, събота, от 14:00 до 17:00 часа, във Фестивалния и конгресен център във Варна. Входът е свободен.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР