Пътната настилка е напълно изровена на няколко места на пътното

...
Пътната настилка е напълно изровена на няколко места на пътното
Коментари Харесай

Дупки зейнаха по магистрала „Марица“ край Ябълково 

Пътната настилка е изцяло изровена на няколко места на пътното платно по автомагистрала „ Марица “ край Ябълково.

Изровен е цялостен сектор от пътната настилка по лентата в посока Хасково-София. Компрометираният сектор е към 10 метра, установи инспекция на регионалния шеф инж. Минко Ангелов след тъжби на водачи.

Днес инж. Минко Ангелов алармира Областното пътно ръководство за проблемите. 20 към този момент са подадени от Пътното забележки до изпълнителя за разнообразни проблеми по автомагистрала „ Марица “.



„ Можем да разберем митинга на пътните компании, само че не можем да поносим некачествената работа на строителните служащи и материалите. Ние непрекъснато влагаме средства за поправки по колите си “, разясняват водачи.

Ремонтите по автомагистралата започнаха още през първата година от построяването й. Лот 1 сектор „ Оризово – Димитровград “, където е и новопоявилата се дупка, е в 5-годишен гаранционен период. Издаденото позволение за прилагане на обекта е от 29 октомври 2015 година Гаранционният период обаче се удължава с всеки подаден сигнал и надлежно неотстранена в период нередовност по автомагистралата.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР