Пътната инфраструктура е важна, но основната гордост на Пловдив са

...
Пътната инфраструктура е важна, но основната гордост на Пловдив са
Коментари Харесай

Георги Стаменов иска 5 млн. лева от Заема за тепетата

Пътната инфраструктура е значима, само че главната горделивост на Пловдив са хълмовете. Те са емблемата на града, която виждаме и на герба на Пловдив, припомня кметът на регион „ Централен” Георги Стаменов.

На публичното разискване, планувано за 17,30 часа в постройката на Общинския съвет, Стаменов ще пита по какъв начин по този начин не се откри опция при заем от 113 млн. лв. да се заделят 5 млн. лв. за тепетата – разход, който е изцяло уместен.

„ Стана ми болно, когато видях, че за хълмовете не са включени в капиталовия план, макар че няма човек, който да не ги спомене като естествена забележителност на Пловдив, в това число пред туристи”, акцентира Стаменов.

Според кмета на регион „ Централен” с изключение на пътната инфраструктура при взимане на общински дълг е редно да се има поради, че пловдивчани имат потребност от зелени площи, места за отдих, благоустроени междублокови пространства с места за паркиране, защото животът не се свежда до това единствено да се метнеш в колата.

„ В листата с обектите не виждам нищо, обвързвано с една от най-важните сфери на живота ни – образованието. Нека да напомним, че детските градини не стигат, а това е инвестиция в бъдещето”, смята Георги Стаменов.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР