Пътешественик от щата Вашингтон беше спасен, след като оцеля след

...
Пътешественик от щата Вашингтон беше спасен, след като оцеля след
Коментари Харесай

Турист по чудо оцеля при падане от 1200 фута в пропаст след лавина

Пътешественик от щата Вашингтон беше избавен, откакто оцеля след трагично рухване от 1200 фута в бездна на връх Елинор през уикенда, споделиха публични лица.

Екип за търсене и избавяне от Naval Air Station Whidbey Island се състезава към олимпийската национална гора в събота вечерта, откакто получи позвъняване за помощ към 18:20 ч. от мъж, който сподели, че не може да откри или да се свърже с колегата си за пешеходен туризъм, се споделя в изказване на Военноморски сили на Съединени американски щати.

„ Излязохме на сцената и видяхме голям брой лавинни пътеки и употребявайки нашите очила за нощно виждане, защото на открито беше мрачно, успяхме да забележим върха на планината, където имаше куп отпечатъци от него и неговите сътрудник, само че не можахме в действителност да забележим къде са отишли ​​отпечатъците “, сподели лейтенант Джоуи Къртис, който взе участие в избавителната интервенция, пред новинарския канал KING5.

След като не откри диря от изчезналия 30-годишен трекинг покрай върха на съвсем 6000-футовата планина, избавителният еки...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР