Пътешественик беше в капан под 5-тонен камък на скала в

...
Пътешественик беше в капан под 5-тонен камък на скала в
Коментари Харесай

Калифорнийски турист остана в капан под 5-тонен камък в продължение на 7 часа, спасен от доброволци и медици от Военноморските сили

Пътешественик беше в капан под 5-тонен камък на канара в Калифорния за седем часа предходната седмица, до момента в който екип от доброволци не го освободи смело избавяне, траяло в ранните утринни часове.

Краката на неидентифицирания мъж са заклещени под камък при акцидент, до момента в който той е изкачвал планините Иньо във вторник следобяд, съгласно службата за търсене и избавяне на окръг Иньо, която е била извикана да реагира.

Девет доброволци от екипажа се насочиха към блокирания екскурзиант под Санта Рита Флет с хеликоптер и транспортни средства с четири задвижващи колела, пристигайки много след мрака, сподели избавителният екип.

Те откриха екскурзианта „ със мощна болежка с левия си крайник, заклещен под огромен камък на стръмен скат. “

Те пресметнаха, че камъкът, смачкал крайници му, тежи сред 6 000 и 10 000 паунда, споделиха от службата за търсене и избавяне на окръг Иньо.

Спасителният екип създаде „ система от въжета, макари и лостове “, с цел да измести гигантската канара тъкмо толкоз, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР