Пътен полицай, който реагирал на фатална катастрофа, разбрал, че жена

...
Пътен полицай, който реагирал на фатална катастрофа, разбрал, че жена
Коментари Харесай

Полицейски служител на път към мястото на фаталната катастрофа информира, че жена му е сред загиналите

Пътен служител на реда, който реагирал на съдбовна злополука, схванал, че жена му е една от жертвите му, до момента в който той пътувал към местопроизшествието.

Мелиса Дилейни, на 41 години, от Дъмфрис, почина трагично след случая на A75, покрай кръстовище B721 във вторник. „ Красивата “ майка на две деца беше оповестена за мъртва на място дружно с 35-годишния водач на микробуса Peugeot Boxer.

Съобщава се, че нейният брачен партньор, наименуван единствено Стюарт, е бил да се обърне, откакто му оповестиха опустошителната вест, че жена му е забъркана. В случая, станал към 6.20 ч., вземат участие още " Нисан Кашкай " и " Рено Клио ". Шофьорът на колата към момента не е разпознат, само че фамилиите и на двете жертви са осведомени.

Дъщерята на Мелиса отдаде сърдечна респект на майка си на страница на общественост във Фейсбук и сподели: „ Моята красива мама “, с две любовни сърца емотикони. Тя беше разказана като предан управител на поделение за медицински сестри в North Cumbria Integrated Care в Карлайл. Близките й я оп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР