Пътен инцидент настъпи тази сутрин в Казанлък, докато полицията отцепва

...
Пътен инцидент настъпи тази сутрин в Казанлък, докато полицията отцепва
Коментари Харесай

Автомобил се вряза в патрулка, полицай е пострадал

Пътен случай настъпи тази заран в Казанлък, до момента в който полицията отделя придвижването поради пожара, който потегли през вчерашния ден на военния полигон над града при следено неутрализиране на муниции.

Лек автомобил се вряза в патрулния автомобил, с който е спряно придвижването. При случая пострада един служител на реда, който е откаран в ЦСМП - Казанлък с фрактура на главата, заяви БГНЕС.

Виновният автомобил е ръководен от жена, която отива на работа в казанлъшката оръжейница.

Предстои да се изяснят аргументите за случая.

Междувременно през цялата нощ продължи битката с огнената буря, която бушува край Казанлък. Пожарникари, горски чиновници и доброволци се включиха в гасенето на пламъците. Огънят потегли през вчерашния ден от военния полигон край града. Властите прецизираха, че пожарът е почнал след неутрализиране на невзривени муниции.

Пламъците бързо се разраснаха и стигнаха до гората и региона на вилната зона до града. В гасенето се включи боен хеликоптер.

Няма потърпевши хора. Има сведения за изгорели необитаеми къщи във вилната зона. Подбалканският път София-Бургас остана затворен в сектора на пожара, допълват от Нова.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР