Пързалката с размери 50 на 70 фута (15,2 на 21,3

...
Пързалката с размери 50 на 70 фута (15,2 на 21,3
Коментари Харесай

Джил Байдън носи празнична ледена пързалка в Белия дом, където децата да карат кънки и да играят хокей

Пързалката с размери 50 на 70 фута (15,2 на 21,3 метра) ще работи през целия декември, само че Бялата Хаус не уточни дни и часове. Ученици от региона на Вашингтон, окръг Колумбия и деца от фамилии с военнослужещи, служащи на първа линия, лица, които реагират бързо и учители, ще бъдат поканени да карат кънки.

Първата дама си спомни за карането на кънки със сестрите си по замръзналите канали на река Делауеър, когато растяха в Уилоу Гроув, Пенсилвания.

„ Прекарахме часове, плъзгайки се по блестящия лед, бузите ни розови от студа “, сподели тя. „ И в тези часове това, което нормално беше елементарен град и елементарен мост, знаете ли, се трансформира в ослепителен бляскав пейзаж и просто блещукаше, като че ли беше покрито с магия.

„ Ето по какъв начин децата постоянно виждат света по това време на годината, с вълшебно учудване и наслада “, продължи тя. „ Какво по-вълшебно, прелестно и радостно от това да си на лед пързалка в Южната поляна на Белия дом. Кой знаеше, нали? Толкова е ужасно да погледнеш през...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР