Първото по рода си у нас споделено пространство за хора

...
Първото по рода си у нас споделено пространство за хора
Коментари Харесай

Споделено пространство за хора и компании от креативния сектор отваря врати в София

Първото по рода си у нас споделено пространство за хора и компании от изобретателния бранш отваря порти в София през днешния ден.

Проектът се споделя MISSIA 23 креатех хъб и е на адрес ул. " Мизия " 23. Откриването е през днешния ден, от 18 до 22 ч. В основата на амбициозния план са създателите на мебелния клъстер Ligna Group Геновева Христова и Анелия Касабова.

Хъбът е ситуиран на 4 етажа, с обща повърхност от 2 000 кв. м. Той отваря порти с офисите на 6 компании, споделено работно пространство с 15 места, 3 зали за образуване на събития с общ потенциал до 200 места, концептуален магазин, развъдник, академия за гении, лабораторно пространство за тестване и прототипиране, звукозаписно и видео студиа.

MISSIA23 ще бъде събирателно място за начинания с местни и интернационалните сътрудници, които да развиват креативния бранш в София и да му оказват помощ в придобиване на ноу-хау, осъществяване на хрумвания и интернационализация на бизнеса в сфери като реклама, телевизия и кино, архитектура и интериорен дизайн, музика, гейминг, мода и образни изкуства.

Основатели на MISSIA23 са Геновева Христова-Мъри и Анелия Касабова, които са основатели на бързоразвиващата се и прогресивна компания в мебелната промишленост - Ligna Group, която от 15 години работи с десетки клиенти в Западна Европа и има оборот над 10 млн. евро годишно.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР