Първосигнално всички забелязваме външния вид на човека, а и не

...
Първосигнално всички забелязваме външния вид на човека, а и не
Коментари Харесай

10-те женски физически черти, които привличат мъжете като магнит

Първосигнално всички виждаме външния тип на индивида, а и не можем незабавно да се срещнем с чертите от характера му. Излъчването ви е от огромно значение за привличането на мъжките погледи и пленяването на сърцата. Има и други фактори, които вършат мощно усещане и бихте могли да употребявате, с цел да увеличите обожателите си. Нека забележим кои са 10-те физически черти, привличащи мъжете:

Дупе

Няма по какъв начин представителите на мощния пол да не виждат извивките ви, то е знак на женствеността и сексапилността. Ако то е апетитно и изваяно, знайте, че всеки мъж ще го оцени уместно. Те даже са по-предпочитани и от гърдите.

Гърди

Още един знак на женствеността и сексапила са женските гърди. Те, дружно с дупето, са от най-привлекателните полови фактори. Не е наложително да бъдат прекомерно огромни, не всички мъже избират изобилието, верният за вас ще ги оцени. Проучванията сочат, че гърдите със междинен размер са най-предпочитаните измежду представителите на мощния пол.

Крака

Красивите и дълги крайници несъмнено не остават мъжете безразлични. Правилно подчертани, те ще накарат всеки мъж да се обърне след вас. Ако краката ви са красиви и в добра форма, подсъзнателно мъжете посочват, че сте здрави и се грижите за външния си тип.

Очи

Очите и сексапилният взор също притеглят мощно мъжките представители. Красивите очи и поддържаните вежди и мигли вършат усещане на мъжете и ви дават още плюсове. Хубавият и прелъстителен взор ще съблазни всеки мъж.

Устни

Устните са още една част от лицето, което е определящо за съблазняването. Ако имате сочни, плътни и изразителни устни – знайте, че всеки мъж ще ги забележи и оцени. Мъжете обожават женските устни.

Чиста кожа
Подобрете външния си тип единствено за 5 минути
Как да придадете на очите си лъчезарен тип, на устните си - приятна компактност, а на бузите – блестяща червенина? Има елементарни и комфортни на...

Дали заради хормонални проблеми или други аргументи, доста дами страдат от кожни проблеми като акнето. Те обаче не са привлекателни за мъжкия пол, което не бихме споделили че ги отблъсква сигурно, само че всеки мъж обича чиста и нежна коса с естествен тип.

Коса

Много от мъжете харесват дълга, гъста и права коса, която ги пленява и я възприемат като още един знак на женствеността.

Добре поддържан маникюр и педикюр

От персонален опит бихме ви споделили, че едно от първите неща, които мъжете виждат, са ръцете и маникюра ви. Добро усещане прави, когато не оставяте ноктите си изпочупени и прекомерно дълги, ами поддържани и изчистени визии.
Избягвайте тези 5 неточности, с цел да сте изискана и изтънчена дама
Човек, който има просветеност и не стопира да развива своята персона, с право може да се назова интелигентен. Много постоянно се постанова да бъдете година..

Фигура на песъчлив часовник

Тази женствена форма е една от най-привлекателните за мъжете. Тя посочва и че дамата е способна да сътвори крепко поколение.

Усмивка

Мъжете не харесват ядосаните и прекомерно съществени дами, а усмивката е едно от средствата, с които може да привлечете противоположния пол. Излъчвайте положителна сила и показвайте усмивката си по-често.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР