Първородната дъщеря на Иван Ласкин – Люба, съвсем скоро ще

...
Първородната дъщеря на Иван Ласкин – Люба, съвсем скоро ще
Коментари Харесай

Колежка с племенницата на Любо Нейков! Какво се случва с дъщ...

Първородната щерка на Иван Ласкин – Люба, напълно скоро ще е квалифициран гинеколог. Момичето към този момент е почнало стаж в най-голямата АГ болница у нас " Майчин дом " и ще продължи специализацията си точно там, написа " България Днес ". Люба е под менторската протекция на изявени лекари, които към този момент й разрешават да влиза с тях в родилна зала и да учи в действителни обстановки тънкостите на специалността. За наследницата на артиста предстоят държавни изпити през тази година, след което ще стартира работа в родилно поделение.

Интересна детайлност е, че Люба ще бъде колежка с родственик на различен прочут артист. В АГ бранша като акушерка работи племенницата на Любо Нейков - Ина. След като преди години изгуби брат си, продуцентът на " Комиците " взе под своя протекция момичето и финансира образованието й.

Подобно на племенницата на Нейков и Люба от дребна мечтае да стане доктор. Здравословните проблеми на починалия й към този момент татко я окуражават още повече да оказва помощ на хора в неволя. По време на коронавирусната пандемия Люба работи в най-тежкото поделение на Трета градска болница. Тогава момичето единствено описа, че на моменти от безсилие заспива права с големия скафандър на главата си, без да смъкна защитното облекло.

Заради работата си в рисковия бранш огромната щерка на Ласкин изтърпя доста ограничения. С месеци тя бе надалеч от околните си, с цел да не ги болести.



 Актьорът си отиде преди 4 години

Актьорът си отиде преди 4 години

 

Люба е дете от първия брак на Иван Ласкин с актрисата Мирослава Гоговска. Въпреки че е от актьорско семейство, момичето не демонстрира интерес към специалността. С годините желанието й не се трансформира и малко преди да изгуби татко си, бе призната в Медицинския университет с отлични оценки, написа hotarena.net.

Самият Ласкин споделя приживе, че е имало моменти, в които не е виждал постоянно огромното си дете, само че последователно през годините стават близки. В последните години от живота си артистът упорствал двете му наследнички - Люба и щерка му от Алекс Сърчаджиева – София, да изградят същинска сестринска връзка. Затова всички дружно прекарват няколко лета в прилежаща Гърция.

" Трудно беше, тъй като с майка й се оженихме прекомерно млади, не бяхме готови за всичко, което ни чака, само че популярност богу, че Люба израсна толкоз възпитана и прелестна. Моите девойки са всичко за мен ", споделя артистът в едно от последните си изявленията.

Към днешна дата Люба е в прелестни връзки с Алекс Сърчаджиева и сестра си София и постоянно посещава последното семейство на бунтаря.

Само преди дни, на 6 януари, се навършиха 4 години от загубата на звездата от сериала " Васко да Гама от село Рупча ". По този мотив Сърчаджиева написа изпълнен с горест пост, от който излиза наяве, че болката от загубата остава все по този начин мощна за нея.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР